Skip to content

Machine onderdelen

3D printen is ideaal voor machine onderdelen

Denk bijvoorbeeld eens aan:

En ga zo maar door!

Alles binnen 6 werkdagen in huis.

Machine onderdelen 3D printen
3d printen machine onderdelen

De voordelen van 3D printen

Met 3D printen hoef je bijna geen rekening te houden met ontwerp-begrenzingen die conventionele productiemethodes wel met zich mee brengen, zoals lossingen. Er zitten bijvoorbeeld ook geen restricties meer op het ontwerpen van een binnenwerk.

Je kan je onderdelen nu lichter, slimmer en efficiënter maken. Hierdoor is het eindproduct
dan ook vaak goedkoper. Je kan nu ook goed onderdelen reductie doen door meerdere onderdelen samen te voegen tot een nieuw ontworpen onderdeel.

Ook hoef je geen grote voorraden meer te hebben, omdat we werken met korte levertijden,
on-demand productie en geen minimale aantallen.

Revisies in een model is geen enkel probleem meer. Dit zorgt niet meer voor grote vertragingen, onbruikbare mallen of onderdelen die je weg kan gooien, omdat je met minimale aantallen moest werken

Je kan nu ook snel en makkelijk voor elke machine of elk probleem unieke onderdelen maken, ‘one of a kind onderdelen’. Er zijn namelijk geen opstartkosten meer zijn, geen minimale aantallen en geen lange doorlooptijden. Nu kan je voor elke machine(lijn) zijn eigen onderdelen maken.

Moeten de onderdelen nabewerkt worden? Geassembleerd? Inserts?
Dit valt allemaal binnen de mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden.

Twijfel?

Van computer naar productie in 1 handeling, waarom zou je het niet doen? 
Sneller, goedkoper en veel meer mogelijkheden in je ontwerp.

Wij hebben jaren ervaring in het 3D printen en vele industriële bedrijven zijn jullie al voorgegaan. Wij kunnen overtuigend zeggen dat 3D printen een uitstekende en vaak een veel betere productiemethode is dan de huidige productiemethodes die jullie nu gebruiken om jullie onderdelen te vervaardigen.

Is dit de eerste keer dat je in contact komt met 3D printen? Twijfel je nog? Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

3D printen als productietechniek is niet de toekomst, het is nu!

3d print service