Skip to content

3D printen Utrecht

3D printen in Utrecht? Bij Dsign&More produceren we met behulp van 3D printen onderdelen voor in de industrie en medische wereld. Dus mocht je op zoek zijn naar een bedrijf dat o.a. machineonderdelen, medische hulpstukken en andere producten kan 3D printen in Utrecht, dan ben je aan het juiste adres bij Dsign&More! Onze diensten zijn scherp geprijsd, we werken ontzettend snel en hebben jarenlange ervaring met 3D printen. Mede daardoor is Dsign&More nummer één in 3D printen in Utrecht!

3D printen: wat is het?

Bij 3D printen wordt een digitale bouwtekening in vele laagjes gemaakt. Dit kan een bepaald onderdeel zijn voor een machine, maar ook een hulpstuk voor in het ziekenhuis. Wanneer de digitale bouwtekening af is wordt het naar de 3D printer gestuurd om het daadwerkelijke object te printen. Dit kan in diverse materialen als nylon, carbon, rubber, gips, goud, RVS, titanium en aluminium gebeuren. Na het printen is het onderdeel inzetbaar voor vele doeleinden.
waarom 3d printen

3D printen in Utrecht voor diverse doeleinden

Dsign&More maakt met behulp van een 3D printer vele onderdelen voor de industrie en medische wereld. Wist je dat binnen de tandheelkunde 3D printen steeds populairder wordt? Wij kunnen onderdelen als bruggen, boormallen, kronen, gebitsmallen en gereedschap maken door middel van een 3D printer.

Ook maken wij diverse onderdelen voor in ziekenhuizen: mallen ter voorbereiding van een operatie, mallen voor tijdens de operatie zoals boor en zaagmodellen, medische instrumenten, oefenmodellen voor scholingsdoeleinden, onderdelen en hulpstukken voor medische handelingen of bepaalde apparaten. Verder maken wij ook orthopedische hulpmiddelen als protheses, braces en spalken met onze 3D printer.

Daarnaast worden onze producten binnen de industrie ook volop gebruikt. Wij maken machineonderdelen als knopjes, kapjes, behuizingen, geleiders, grippers, tandwielen, klemmetjes, beugeltjes, malletjes, houders en pompjes in 3D.

Voordelen 3D printen in Utrecht bij Dsign&More

Op zoek naar een bedrijf met vele voordelen op het gebied van 3D printen? Bij Dsign&More ga je die allemaal ondervinden. Bij ons heb je namelijk geen investeringskosten, opstartkosten, matrijskosten en daarnaast werken we met korte doorlooptijden.

Wat ook belangrijk is, is dat wij niet werken met minimale of maximale aantallen van onderdelen of producten. Elke hoeveelheid is mogelijk. Onze levering is ontzettend snel, zo snel dat je geen grote voorraad nodig hebt. Onderdelen nodig? Wij gaan direct aan de slag. Alles is mogelijk bij Dsign&More Utrecht. Ieder gewenst product of model kun je in 3D laten printen.

3D printen industriële onderdelen

Contact Dsign&More

Op zoek naar machineonderdelen of medische hulpstukken die je kan laten 3D printen in Utrecht? Vraag op onze website direct een vrijblijvende offerte aan voor 3D printen. We streven ernaar om binnen een uur een passende offerte terug te sturen. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen op 06-15097276 of een e-mail sturen naar info@dsignandmore.nl.

3D printen verpakkingsindustrie
Voeg eventueel een .ZIP bestand toe met uw modellen.
Bestandsformaten: STL, STEP, XT, IGS of WRL
Heeft u rekening gehouden met de maximale afmetingen, minimale wanddiktes en de toleranties van de gewenste techniek en materiaal?

Dan uploaden maar!