Skip to content

3D printen Amersfoort

3D printen in Amersfoort? Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf dat o.a. machineonderdelen, medische hulpstukken en andere producten kan 3D printen in Amersfoort, dan ben je aan het juiste adres bij Dsign&More. Bij ons is alles mogelijk! Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met 3D printen, ook zijn al onze diensten scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Mede daardoor is Dsign&More nummer één in 3D printen in Amersfoort!

Wat is 3D printen precies?

Met behulp van een 3D printer wordt een digitale bouwtekening omgezet in een daadwerkelijk object. Dit object bestaat uit vele laagjes en kan uit een groot aantal materialen worden gemaakt. Denk aan nylon, carbon, rubber, gips, goud, RVS, titanium en aluminium. Na het printen is het onderdeel inzetbaar voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld als onderdeel voor een machine, maar ook als orthopedisch hulpmiddel.

waarom 3d printen

Groot aantal mogelijkheden 3D printen

Dsign&More in Amersfoort maken vele onderdelen met behulp van 3D voor medische wereld en de industrie. In de medische wereld maken wij onderdelen voor o.a. tandheelkunde. Wij maken bruggen, boormallen, kronen, gebitsmallen en gereedschap door middel van 3D printing.

Ook voor ziekenhuizen verzorgen wij een groot aantal onderdelen: mallen ter voorbereiding van een operatie, mallen voor tijdens de operatie zoals boor en zaagmodellen, medische instrumenten, oefenmodellen voor scholingsdoeleinden, onderdelen en hulpstukken voor medische handelingen of bepaalde apparaten. En wist u dat binnen de orthopedie 3D printen ook steeds populairder wordt? Wij maken hulpstukken als protheses, braces en spalken met onze 3D printer.

Daarnaast worden onze producten binnen de industrie ook veelal gebruikt. Voor machines produceren wij machineonderdelen als knopjes, kapjes, behuizingen, geleiders, grippers, tandwielen, klemmetjes, beugeltjes, malletjes, houders en pompjes in 3D.

3D printen in Amersfoort bij Dsign&More

Wanneer je in Amersfoort wil 3D printen dan bieden wij vele voordelen. Bij Dsign&More heb je geen investeringskosten, opstartkosten, matrijskosten en daarnaast werken we met korte doorlooptijden. Verder is onze levering zo snel dat je geen grote voorraad nodig hebt van onderdelen. Wanneer je meer onderdelen nodig hebt gaan wij direct voor je aan de slag. Ook werken wij niet met een minimale of maximale afname. Wil je één product laten printen in 3D? Dat kan! Alles is mogelijk bij Dsign&More Amersfoort.
3D printen industriële onderdelen

Contact Dsign&More

Op zoek naar machineonderdelen of medische hulpstukken die je kan laten 3D printen in Amersfoort? Je kunt op onze website een vrijblijvende offerte voor 3D printen aanvragen. Binnen een uur sturen we een passende offerte terug. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen op 06-15097276 of een e-mail sturen naar info@dsignandmore.nl.
3D printen verpakkingsindustrie
Voeg eventueel een .ZIP bestand toe met uw modellen.
Bestandsformaten: STL, STEP, XT, IGS of WRL
Heeft u rekening gehouden met de maximale afmetingen, minimale wanddiktes en de toleranties van de gewenste techniek en materiaal?

Dan uploaden maar!