(reversed) Engineering

(Reversed) Engineering

We hebben al vele bedrijven adviezen gegeven en geholpen op gebied van product ontwikkeling en of de uitwerking hiervan.

Of je nu opzoek bent naar een partij die gewoon even met je meekijkt of dat je opzoekt bent naar een bedrijf dat een geheel nieuw product moet gaan ontwikkelen of alles daar tussen in, hier ben je op het juiste adres!

We hebben jaren lange ervaring en vele klanten zijn jullie voorgegaan.
We zijn creatief, gemotiveerd, meedenkend en flexibel.

Neem gerust contact met ons op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat voor leuke dingen we samen kunnen gaan doen!

We kunnen je bijstaan in:

  • Advies
  • Ondersteuning
  • Procesverbetering
  • Conceptontwikkeling
  • Productontwikkeling
  • Productverbetering
  • Productaanpassingen
  • Technisch tekenwerk
  • Product of tekening omzetten naar 3D file

Hieronder een aantal voorbeelden:

Roermond

De klant had een idee voor de gemeente Roermond.
Ze hadden gekeken naar de letters die in Amsterdam zo bekend waren,
I AM AMSTERDAM, de toeristen trekpleister.
Ze wilde dit concept naar Roermond halen, maar dan net wat anders.
Ze wilde spelen met het woord roerMOND en daarmee zijn we aan de slag gegaan.

Zie hiernaast het eindresultaat

Safety Hammer

Het patent van de universele Safety Hammer was verlopen en onze klant wilde hier op in spelen door een nieuwe Safety Hammer te ontwikkelen en op de markt brengen. Aan de hand van de oude Safety Hammer, de veiligheidseisen en de wensen van de klant. hebben we een nieuwe Safety Hammer ontworpen, uitgewerkt, 3D getekend en 3D geprint.

Inmiddels kan je deze Safety Hammer in vele nieuwe auto’s terug vinden.

3D printen Engineering

Belt Buckle

De klant had een digitaal logo van hun bedrijf en hiervan wilde belt buckles (riem gespen) van laten maken voor op de beurs. Dit digitale 2D logo hebben we omgezet naar een 3D tekening in de computer en deze hebben we vervolgens 3D geprint als belt buckle. Deze dragen de werknemers als promotiemateriaal tijdens hun werk.

Strandparasol onderdeel

De klant ging een nieuwe strandparasol ontwikkelen en wilde graag hulp bij het ontwerpen, uitwerken en produceren van een nieuwe kroon. We hebben deze ontworpen, uitgewerkt, 3D geprint en uiteindelijk CNC frezen laten vanwege de belasting die er op zou komen te staan.

Brandblusser

Voor een nieuw soort brandblusser was ook een nieuwe houder nodig. Met de eisen en wensen van de klant zijn wij aan de slag gegaan en hebben we een nieuwe houder ontworpen, uitgewerkt, 3D geprint. Uiteindelijk wordt het product geproduceerd op een conventionele manier omdat de klant dit zelf in huis heeft.

Safety pen

Een klant wilde een safety pen op de markt brengen. Deze moest voldoen aan bepaalde veiligheideisen, kenmerken hebben van huidige safety pennen en aan de wensen van de klant.
Daarna moest er een houder voor ontwikkeld worden en een blisterverpakking voor gemaakt worden. We hebben dit ontworpen, uitgewerkt, 3D geprint en klaar gemaakt voor productie.